El PSC celebra 40 anys amb una campanya sobre la feina feta a Sant Cugat

Els socialistes volen recordar als veïns la tasca als barris


Temes relacionats

Una cinquantena de membres del PSC de Sant Cugat participarà a la Festa de la Rosa (22/set/18)

Miquel Iceta (PSC) demana a Sant Cugat 'respecte pels qui pensen diferent' (15/set/18)


  • Comparteix:

José Gallardo i Pere Soler han presentat la campanya

José Gallardo i Pere Soler han presentat la campanya

El PSC celebra 40 anys de presència a Sant Cugat amb la campanya 'Fem barri, construïm ciutat' amb l'objectiu de recordar a la ciutadana la feina que han fet els socialistes pel municipi tant des del govern com des de l'oposició. Els actes i les activitats de commemoració s'allargaran fins a principis de l'any que ve i culminaran amb una exposició que repassarà la història del partit al municipi i l'edició d'un llibre que reculli el material elaborat per l'aniversari.

La presentació dels actes commemoratius ha anat a càrrec del portaveu municipal i alcaldable del PSC, Pere Soler, així com del portaveu i coordinador del grup municipal, José Gallardo. Els socialistes han pensat en una campanya que vol tenir presència a tots els barris del municipi i fer visible què ha fet el grup els darrers quatre anys. Pere Soler ha remarcat, com a èxit assolit, l'entrada al govern municipal aquest darrer mandat.

El grup municipal ha preparat fulls de mà per repartir per tota la localitat però també elaborarà un tríptic específic per a cada barri amb la proposta dels socialistes per a Sant Cugat. D'altra banda, se celebrarà un sopar que reunirà els exregidors del partit així com membres de l'executiva nacional.

40 anys de socialisme a la ciutat en xifres
El PSC va entrar per primera vegada al consistori amb les primeres eleccions celebrades en democràcia i assolint l'alcaldia amb Àngel Casas (1979-1983) i aconseguint una altra amb Josep Oriol Nicolau (1983-1987), el que va traduir-se en 63 regidors, 16 dones i 47 homes. A Valldoreix, remarquen les presidències de Josep Lluís Martínez (1979-1983) i la independent Montse Turu (2003-2011), de la Candidatura de Progrés i Catalanista de Valldoreix on s'integrava el PSC juntament amb ERC, la coalició d'ICV i EUiA i els Veïns Progressistes de Valldoreix. També subratlla, el partit, 10 vocalies al territori.








Pere Soler

Un moment emblemàtic va ser la tornada al govern. Des de feia 30 anys no estàvem al govern, tot i que vull recordar que vam estar els dos primers mandats com a alcaldes tot i que vam tenir una participació en el següent govern, però no havíem estat al govern, i crec que és una fita.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.