La regidoria d'Esports, pendent de si l'asseguradora cobrirà les incidències al Pav 2

Rovira ha explicat que el consistori es farà càrrec de la multa si el Patí Hoquei és sancionat


Temes relacionats

La Federació Espanyola de Patinatge adverteix el Patí Hoquei per les deficiències del Pav 2 (30/oct/18)

Eloi Rovira lamenta les goteres del Pav 2 i espera una ràpida solució per a la instal·lació (29/oct/18)


  • Comparteix:

Eloi Rovira, en una imatge d'arxiu

Eloi Rovira, en una imatge d'arxiu

El regidor d'Esports, Eloi Rovira, ha explicat en declaracions a Cugat.cat que el consistori es troba a l'espera de saber si l'empresa asseguradora de les instal·lacions del pav 2 assumeix els desperfectes ocasionats per la pluja al pavelló o de si ha de ser el mateix consistori qui els sufragui. Una decisió que espera que arribi al més aviat possible. Les incidències al pavelló han ocasionat una amonestació de la Federació Espanyola de Patinatge, que ha donat una moratòria al Patí Hoquei Club Sant Cugat de cara a partits de l'OK Lliga per millorar aspectes com les goteres. Rovira també ha explicat que, en cas que el club fos sancionat per no haver resolt aquesta situació, el consistori n'assumiria l'import.

El regidor ha dit que des de fa setmanes la seva àrea està treballant en aquest àmbit i que hi ha una comunicació fluïda amb la federació espanyola, de qui ha explicat que és conscient de la situació. També ha dit que la federació sap que el consistori no podrà enllestir, dins dels terminis que demana l'ens federatiu, les actuacions que l'organisme exigeix que es facin al pavelló arran de l'ascens del Patí Hoquei. Per exemple, s'exigeixen aspectes com la construcció d'un túnel perquè els jugadors entrin a la pista i una millora de l'il·luminació.

També ha destacat que hi ha una bona comunicació amb el club, a qui ha volgut traslladar un missatge de tranquil·litat. Rovira també ha afegit que de seguida que el consistori disposi de la resolució i sàpiga els terminis de les actuacions, les farà arribar als responsables del club.












Eloi Rovira

Nosaltres hem anat a l'asseguradora per veure si la polissa contractada cobreix els desperfectes ocasionats per la pluja. Si no ho cobreix, nosaltres ens encarregarem de l'actuació a través d'un tràmit administratiu.

Eloi Rovira

El club ja sap que nosaltres ens farem càrrec de les despeses derivades de deficiències de l'equipament.

Eloi Rovira

La federació posa uns terminis que administrativament no podem complir. Els vam demanar més marge de temps. Hi ha aspectes en els quals ells tenen més urgència i des de fa setmanes estem treballant des de la Regidoria perquè es puguin fer aquestes actuacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.