El projecte de pantalles acústiques a l'AP-7 a Mas Gener ja té adjudicatari


  • Comparteix:

Imatge de l'AP7 / Foto: Localpres

Imatge de l'AP7 / Foto: Localpres

El ministeri de Foment ha informat l'Ajuntament que ja hi ha adjudicatari per redactar el projecte per instal·lar pantalles acústiques al barri de Mas Gener. Així ho ha explicat als micròfons de Cugat.cat el tinent d'alcalde de Territori i president del consell de barri de Mira-sol, Joan Puigdomènech, que ha assegurat també que ja s'han posat en contacte amb l'empresa per fer-li arribar la informació de la qual disposen, que recomana una instal·lació més gran que la prevista per Foment.

Segons Puigdomènech, hi ha diferència de criteris entre els estudis de Foment i de l'Ajuntament pel que fa a les mides, que segons el consistori haurien de ser superiors a les establertes pel ministeri i per això han contactat amb l'empresa perquè tinguin en compte aquestes medicions.

El tinent d'alcalde de Territori ha celebrat aquesta informació com el 'primer pas tangible' per solucionar la problemàtica del soroll a Mas Gener.




Joan Puigdomènech

Immediatament ens hem posat d'acord amb aquesta empresa perquè havíem fet un estudi que deia que les pantalles havien de ser de majors proporcions volem interaccionar amb l'empresa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.