La CUP-PC reclama que la nova avinguda del Baixador s'adeqüi al pla de mobilitat de Valldoreix

La coalició vol que es reconsiderin els resultats del procés participatiu


Temes relacionats

Resposta del govern de l'EMD de Valldoreix al Sr. Xavier Humet ( 8/nov/18)

Quan les coses es fan malament ( 6/nov/18)

Les obres de l'avinguda del Baixador de Valldoreix començaran el 2020 ( 1/feb/18)


  • Comparteix:

Avinguda del Baixador de Valldoreix / Foto: Google Maps

Avinguda del Baixador de Valldoreix / Foto: Google Maps

La CUP-PC portarà a la junta de veïns de Valldoreix de dijous que ve una moció perquè el govern reconsideri el resultat del procés participatiu de la urbanització de l'avinguda del Baixador, que va advocar pel sentit únic de circulació. Per a la coalició, d'aquest resultat es desprèn que els veïns no van tenir coneixement dels criteris del Pla de Mobilitat del territori, a favor del doble sentit, o que el govern no ho va explicar bé.

CONSULTA AQUÍ LA MOCIÓ

És per això que la CUP-PC, favorable al doble sentit, reclama un nou procés de participació 'real' i que sigui extensiu als veïns dels barris adjacents a la via i no només al veïnat de l'avinguda de Baixador, com exposa el vocal cupaire, Ferran Margineda.

El text que els anticapitalistes presentaran a la junta demana reconsiderar els fruits del procés de participació perquè s'adequïn als criteris del pla de mobilitat 'a fi de respectar i facilitar la mobilitat generada per a totes i tots els veïns de Valldoreix'. Margineda afegeix que cal 'posar tots els informes tècnics sobre la taula, arribar amb un acord entre govern i oposició' i fer un nou procés de participació. La presidenta de l'EMD, Susana Herrada, ha desmentit en una carta publicada a Cugat.cat que el procés participatiu no comptés amb els preceptes del pla de mobilitat valldoreixenc.

Les obres de l'avinguda del Baixador començaran el 2020, segons es va anunciar en la presentació de l'avantprojecte el febrer passat. L'actuació es finançarà mitjançant contribucions especials.


Ferran Margineda

Que es posi damunt la taula tots els informes tècnics, arribar a un acord entre el govern i l'oposició, que crec que l'assoliríem, i a partir d'aquí fer un procés de participació real no només amb els veïns afectats sinó també el veïnat dels barris adjacents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.