Llum verda a modificar el PGM per suprimir la reserva viària entre l'avinguda Can Volpelleres i Rius i Taulet


  • Comparteix:

Tram de l'aviguda Rius i Taulet / Foto: Google Maps

Tram de l'aviguda Rius i Taulet / Foto: Google Maps

El ple ha donat llum verda a modificar puntualment el Pla General Metropolità (PGM) per suprimir la reserva de xarxa viària prevista al PGM entre l'avinguda de Can Volpelleres i la de Rius i Taulet. Una modificació que pretén 'ajustar el planejament a la realitat preexistent' i que l'equip de govern ja va presentar al ple d'octubre, però que no va prosperar perquè els partits de l'oposició van demanar un informe al respecte en què s'assegurés que la modificació no contravenia el Pla de mobilitat urbana municipal. El PP, Cs i el regidor no adscrit Dimitri Defranc s'han abstingut en la votació, la resta han donat suport a la proposta.

ESCOLTA-HO

CONSULTA AQUÍ EL TEXT

L'informe, demanat al servei de Mobilitat Municipal, ha conclòs que la supressió de la reserva viària entre ambdues avingudes 'està justificada' i 'no entra en contradicció' amb el pla de mobilitat vigent. Així ho ha explicat el tinent d'alcalde de Medi Ambient, Joan Puigdomènech, que ha demanat als grups municipals el seu suport.

L'informe ha fet canviar de parer a formacions com el PSC, que a l'anterior plenari hi havia votat en contra a l'espera de més dades. El portaveu socialista local, Pere Soler, però, ha demanat que 's'esborri definitivament tot el traç'.

Des d'ERC-MES, el regidor Ferran Villaseñor també ha agraït l'aclariment i ha anunciat el vot afirmatiu de la coalició independentista. 'Aquest informe és més acurat', ha reblat.



Joan Puigdomènech

L'informe emès pel Servei Municipal de Mobilitat diu que la present figura de planejament no entra en contradicció amb el Pla de mobilitat. Per això ho tornem a presentar. Els demano el seu vot afirmatiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.