Quim Castelló abandona el govern de l'EMD de Valldoreix 'per discrepàncies polítiques'

El valldoreixenc també ha renunciat a la vocalia


Temes relacionats

El vocal de l'EMD Joaquim Castelló deixa el PDeCAT, però seguirà com a vocal independent al govern ( 3/feb/17)


  • Comparteix:

Quim Castelló / Foto: EMD de Valldoreix

Quim Castelló / Foto: EMD de Valldoreix

El vocal de Cultura, Medi Ambient i Sostenibilitat, Quim Castelló, deixa el govern l'EMD per 'discrepàncies polítiques', ha confirmat el valldoreixenc a Cugat.cat. Castelló, vocal independent després que al febrer del 2017 deixés el PDeCAT, ha renunciat també a la vocalia.

Castelló ha presentat aquest dimecres la seva dimissió a la presidenta de l'EMD, Susana Herrada, i per tant renuncia a la vocalia que ostenta des de 2011. Fa més d'un any i mig Castelló va estripar el carnet per 'desamor' amb el PDeCAT i perquè la nova comissió executiva del partit, liderada per Eloi Rovira, no comptava amb ell.

En una entrevista a Cugat.cat, Castelló ha explicat que la baixa del president Josep Puig ha motivat la seva sortida, ja que 'amb ell arribàvem a acords a l'hora de treballar'. No ha passat el mateix amb la presidència accidental d'Herrada, de qui ha dit 'ho fa bé, però no compartim la filosofia de treball'.

L'exvocal necessita marcar distància i mirar la política 'd'una forma més àmplia' i ara per ara, no té en cartera cap projecte polític tot i que no descarta sumar-se a algun 'sempre que aposti per la cultura'.

En el seu segon mandat, Castelló també ostentava les àrees de Gent Gran, Salut, Comerç i Promoció Econòmica a les Empreses. Abans del salt a la política, el valldoreixenc va ser president de l'Associació de Veïns de la Serreta- Bosc d'en Saladrigues.

Un mandat amb baixes
De moment, encara està pendent de decidir-se qui serà la substituta o substitut de Castelló. El fet que Castelló no hagi volgut mantenir l'acta ha salvat el PDeCAT-Actuem d'escenaris delicats com un govern en minoria, amb només tres vocals a causa de la baixa per malaltia de Josep Puig. Amb cinc vocals a l'oposició (CUP-PC, ERC-MES, Cs i un no adscrit), el vot de qualitat de la presidència no hauria garantit la majoria, com fins ara.


Quim Castelló

Jo tinc la meva manera de veure la política i no hem coincidit. A cinc mesos vista de les eleccions, he preferit plegar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.