Cs i el PP volen que l'Ajuntament condemni 'l'atac' d'Arran al domicili del jutge Llarena

La petició es debatrà amb una moció dels dos grups al proper ple


Temes relacionats

Llarena rep l'escalf d'empresaris i juristes en un acte de suport a Sant Cugat (29/nov/18)


  • Comparteix:

Arran va ssenyalar amb pintura groga la casa del jutge Llarena / Foto: Arran

Arran va ssenyalar amb pintura groga la casa del jutge Llarena / Foto: Arran

Cs i el PP portaran al ple municipal el debat sobre l'acció d'Arran amb pintura groga contra el domicili del jutge Pablo Llarena. Els dos grups municipals defensaran una moció perquè l'Ajuntament condemni l''atac' i perquè posi de manifest el 'suport i respecte' als jutges i magistrats de Catalunya. Els partits volen que es posi de relleu 'el compromís constant de denúncia pública, suport i solidaritat amb les víctimes de tota conducta d'intimidació atacades a Sant Cugat', per raons ideològiques, professió, ètnia, condició sexual o religió.

El portaveu de la formació taronja, Aldo Ciprian, ha subratllat que 'no és la primera vegada' que es produeixen fets d'intimidació per aquestes causes a la ciutat.

A la proposta es lamenta que 'ni l'alcaldessa ni l'equip de govern s'hagin pronunciat amb paraules de condemna als fets i en solidaritat amb les víctimes', en referència tant a Llarena com als seus familiars i veïns. En aquest sentit, Ciprian ha criticat que els regidors de l'executiu local votessin en contra de debatre al darrer ple el text, que es va introduir d'urgència. També ha lamentat que no s'hagin posat disposició de la comunitat de veïns els serveis de neteja municipals per desfer la bretolada.

El passat 14 de novembre Arran va assenyalar amb pintura groga el portal del domicili de Llarena i ho va difondre a través de Twitter amb un vídeo. L'endemà, un grup de persones, amb la cara tapada amb una màscara de Salvador Dalí, van netejar-ho.


Aldo Ciprian

Ha de ser una actitut contundent contra aquest tipus d'accions, vinguin d'on vinguin. No podem tolerar violència, agressions o amenaces contra qualsevol veí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.