Recoder refusa l'oferta de ser el número 3 de CiU per no reduir la seva dedicació a l'alcaldia de Sant Cugat


  • Comparteix:

L'alcaldeassegura que, tot i no compartir certs aspectes del projecte de Mas, la seva decisió s'ha basat en el projecte polític

L'alcaldeassegura que, tot i no compartir certs aspectes del projecte de Mas, la seva decisió s'ha basat en el projecte polític

L'alcalde de Sant Cugat i parlamentari de CiU, Lluís Recoder, ha refusat l'oferta del secretari general de CDC, Artur Mas, de ser el secretari general adjunt de la federació nacionalista i convertir-se així en el número 3 de CiU. Recoder ha argumentat la seva negativa assegurant que un càrrec com aquest li impediria dedicar-se plenament a l'alcaldia de Sant Cugat i al seu compromís amb la ciutat i els ciutadans.

L'oferta d'Artur Mas, plantejada a mitjans d'octubre amb l'objectiu de buscar un relleu a Pere Macias, que ja fa uns mesos va anunciat que abandonaria el seu càrrec com a secretari general adjunt de CiU.

Recoder ha decidit però refusar l'oferta ja que, tot i agrair el reconeixement i la confiança manifestada per Mas, assegura que la seva prioritat és l'alcaldia de Sant Cugat. L'alcalde ha manifestat que no li ha costat gens prendre la decisió ja que té clar que compaginar dos càrrecs tant importants l'impedirien dedicar-se plenament a la seva ciutat i ha afegit que sempre ha concebut la seva tasca política 'com un servei públic i no per fer carrera i anar escalant posicions'. Escoltem Lluís Recoder.

Lluís Recoder

No ha estat genscomplicat prendre la decisió. Tinc molt clar quina és la meva responsabilitat i per mi l'alcaldia de Sant Cugat i el compromís amb els ciutadans és fonamental.


Lluís Recoder també ha volgut deixar clar que, tot i no compartir alguns aspectes del projecte de Mas, en la seva decisió 'no hi ha cap component de projectes polítics o de diferències' ja que, segons ha dit, si fos així, la millor manera de canviar les coses seria des de dins.

Lluís Recoder

No hi ha cap component de projectes polítics o diferències perquè sempre he pensat que la millor manera de canviar allò amb que no estàs d'acord és posant-hi, des de dins.


Aquesta és la segona vegada que Lluís Recoder, l'alcalde més important que la federació té a l'Àrea Metropolitana de Barcelona, diu que no a Mas. I és que aquest darrer estiu, el secretari general de CDC ja li va oferir una de les vicesecretaries generals de Convergència en el congrés de juliol.

Recordem que els propers dies 27 i 28 de novembre, CiU ha de renovar la seva direcció en el marc de la conferència nacional que se celebrarà a Tarragona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.