El secretari de política municipal d'ERC diu que el pacte de govern amb CiU té 'bona salut'


  • Comparteix:

El grup municipal i l'executiva local d'ERC s'han reunit amb el secretari de política municipal del partit, Jaume Oliveras, per fer un seguiment de la salut del pacte de govern a Sant Cugat. Oliveras ha destacat que ERC té un protagonisme important al govern municipal, ja que gestiona àrees que afecten directament al benestar dels ciutadans, com ara Polítiques Socials i Medi Ambient.

Durant un dinar de treball amb els tres regidors del grup municipal i membres de l'executiva local, el secretari de política municipal d'ERC, Jaume Oliveras, ha destacat que ERC ocupa importants responsabilitats a l'equip de govern. Segons Oliveras, el pacte amb CiU gaudeix de bona salut, i els republicans incideixen en la política municipal de forma decisiva en àrees de gran impacte social.

Jaume Oliveras

ERC té responsabilitats molt importants al govern municipal. Gestiona àrees amb molt impacte social, com Medi Ambient i Polítiques Socials, que afecten els ciutadans.


Els republicans han aprofitat el càrrec de Jaume Oliveras, vicepresident tercer de la Diputació de Barcelona, per traslladar-li els principals problemes que afecten a les àrees de l'Ajuntament gestionades per ERC. Però també, com explica el portaveu del grup municipal, Eduard Pomar, per demanar suport tècnic en altres àmbits dels quals els republicans són corresponsables.

Eduard Pomar

En primera instància, sobre les àrees que gestiona ERC, però som corresponsables de totes les polítiques municipals.


Eduard Pomar ha valorat molt positivament la reunió amb Oliveras, perquè li ha servit per conèixer de primera mà el protagonisme d'ERC a l'equip de govern.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.