L'Ajuntament treballarà per eliminar el pas de busos per la plaça de l'estació


  • Comparteix:

La parada d'autobusos de la plaça de Lluís Millet / Foto: Localpres

La parada d'autobusos de la plaça de Lluís Millet / Foto: Localpres

Els autobusos podrien deixar de passar per la plaça de Lluís Millet. El ple municipal ha donat llum verda a una moció del PSC a la qual s'hi ha sumat el PDeCAT-Demòcrates que reclama 'reubicar la parada de l'autobús' d'aquest espai i canviar el recorregut de les línies 'si fos necessari' perquè passin o bé pel túnel que passa per sota o bé per alguna altra via alternativa. Tots els regidors han votat a favor, tret dels de la CUP-PC, Cs i ICV-EUiA, que s'han abstingut.

ESCOLTA-HO

CONSULTA AQUÍ LA MOCIÓ

La moció, respecte al text original dels socialistes, ha perdut concreció, però això haurà de permetre buscar les mesures més adients. Un dels debats s'ha centrat en com afecta retirar aquest transport públic d'aquest espai central de la ciutat. El portaveu ecosocialista, Ramon Gutiérrez, considera que 'que el bus sigui un element visible fomenta el seu ús'. De la seva banda, el portaveu del PSC, Pere Soler, no veu que això entri en conflicte amb la promoció del transport públic.

Amb aquesta mesura es comença a posar fil a l'agulla a una reivindicació històrica de l'Associació de Veïns Centre-Estació.


R. Gutiérrez / P. Soler

Que el bus sigui un element visible fomenta el seu ús / No s'equivoquin, treure'l de la plaça no vol dir que no tingui una bona connexió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.