Josep Puig torna a pilotar Valldoreix

El president de l'EMD reprèn les seves funcions després d'una baixa d'un any per malaltia


  • Comparteix:

El president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig, es reincorpora al càrrec després d'un any de baixa per malaltia. El president de la institució valldoreixenca assegura que aquest any allunyat de la política li ha servit també per 'reflexionar' i per replantejar-se la manera d'afrontar la política. El retorn de Puig, que s'ha anunciat en una roda de premsa a seu de l'EMD, permetrà aprovar els pressupostos, bloquejats fins ara per un govern en minoria provisional per la sortida de Quim Castelló.

Després d'explicar les raons de la baixa, una operació quirúrgica per extreure un tumor benigne, Puig ha donat les gràcies per les 'mostres de suport' rebudes per part de companys de l'equip de govern, valldoreixencs, el govern de Sant Cugat i l'oposició. Això sí, tot seguit ha apuntat contra els altres grups de la junta de veïns, a qui ha retret que 'podrien haver estat més elegants' i haver tirat endavant els pressupostos.

'Han fet servir la majoria que tenien i nosaltres ara farem servir la nostra', ha reblat. Amb el retorn de Puig, l'equip de govern torna a sumar quatre vocals a l'espera de la substituta de Quim Castelló, Neus José, que encara no ha entrat en vigor. Així, empata amb l'oposició, la CUP-PC, ERC-MES i Cs, que també en sumen quatre. El vot de qualitat del president desequilibra la balança i permetrà recuperar la majoria absoluta fins que José completi el govern.

A preguntes dels periodistes, Puig ha reconegut que li agradaria tornar-se a presentar com a candidat, però ha assenyalat que el tema 's'ha de parlar' i que no només depèn d'ell. Si bé ha reconegut que encara està aterrant després d'un any desconnectat, Puig ha apuntat a 'completar' el programa que van presentar a les eleccions com l'objectiu del que queda de mandat i ha valorat l'últim canvi a l'equip de govern valldoreixenc..

El president, substituït aquest temps per Susanna Herrada, ha assenyalat que la sortida de Quim Castelló li 'sap greu', però que ara és moment d'adaptar-se a la nova situació i 'veure quins canvis es fan al cartipàs'.


Josep Puig

Es podien aprovar sense que hi fos. No aprovar-ho vol dir que fan ús de la majoria que tenen, la mateixa que farem servir nosaltres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.