L'alcalde reclama a la Generalitat que resolgui les deficiències del servei d'ambulàncies a Sant Cugat


  • Comparteix:

Recoder reclama un VAM propi per Sant Cugat, Rubí i Castellbisbal

Recoder reclama un VAM propi per Sant Cugat, Rubí i Castellbisbal

L'alcalde exigeix al departament de Salut de la Generalitat que trobi una solució a les deficiències que, darrerament, pateix el servei d'ambulàncies a la nostra ciutat. Lluís Recoder denuncia que els retards en l'arribada de les ambulàncies són cada vegada més freqüents, i reclama un vehicle medicalitzat (VAM) per a la zona de Sant Cugat, Rubí i Castellbisbal.

L'alcalde assegura que, darrerament, s'ha detectat un increment de les queixes relacionades amb el transport sanitari. La policia local, segons Lluís Recoder, ha comprovat que els retards en l'arribada de l'ambulància superen, en moltes ocasions, el màxim acceptable, fins al punt que, en alguns casos, els vehicles sanitaris arriben al lloc on se'ls reclama amb 45 minuts de retard.

Per l'alcalde, aquesta situació és molt preocupant i cal que el Departament de Salut de la Generalitat la resolgui en breu. Lluís Recoder ha recordat que, fa dos anys, el servei d'ambulàncies es va incrementar amb un nou vehicle, que té la base a la comissaria de la policia local. Recoder afegeix, però, que ara els problemes han tornat a aparèixer, fet que dóna a entendre que el servei no s'està prestant correctament. L'escoltem.

Lluís Recoder

Costa entendre el que està passant, perquè els recursos són els mateixos i la ciutat no ha crescut tant. Per tant, el servei no s'està prestant correctament i la Generalitat n'és responsable.


A més, Lluís Recoder ha reclamat la necessitat que la zona de Sant Cugat compti amb un vehicle medicalitzat (VAM) propi per atendre els casos més greus, un vehicle que ara ha de venir des de Terrassa, la qual cosa incrementa els retards.

Lluís Recoder

Tenim dificultats per accedir al VAM, que ara ha de venir des de Terrassa. Sant Cugat, Rubí i Castellbisbal, que ja agrupen 150.000 persones, es mereixen un VAM a la vora.


L'alcalde ja va expressar-li fa uns mesos el seu malestar a la consellera de Salut, Marina Geli, per les deficiències en el servei d'ambulàncies a Sant Cugat, i tornarà a traslladar-li una queixa formal aquesta mateixa setmana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.