El PSC inicia una campanya informativa pel canvi de zona tarifària del transport públic


  • Comparteix:

El canvi implica una rebaixa del 50% del preu del bitllet pels viatges a Barcelona, segons el PSC / Foto: FGC

El canvi implica una rebaixa del 50% del preu del bitllet pels viatges a Barcelona, segons el PSC / Foto: FGC

El PSC ha començat una campanya informativa amb motiu dels canvis tarifaris en el transport públic per a Sant Cugat, que des de l'1 de gener paga el mateix que les ciutats de la zona 1 de transport per moure's dins dels 36 municipis de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). Els socialistes asseguren que aquesta modificació, que 'suposarà un estalvi pels usuaris i contribuirà a un transport públic econòmic i sostenible', ha estat 'impulsada' pels socialistes metropolitans.

El portaveu del PSC, Pere Soler, explica que la mesura 'permetrà un preu més assequible per a les famílies' i que 'els viatges de Sant Cugat a Barcelona suposen el 80% dels trajectes que es fan des de les estacions de la ciutat'. En aquest sentit, indica que la modificació implica 'una rebaixa del 50% del preu del bitllet pels viatges cap a Barcelona i la resta de municipis metropolitans' i que es tracta d''una demanda de fa molts anys'.

A més, Soler s'ha mostrat 'en desacord' respecte el contenciós que l'Ajuntament té previst presentar contra la fórmula de càlcul del tribut metropolità que implica aquest canvi de tarifa. El portaveu socialista ho atribueix a 'una nul·la capacitat per part dels negociadors d'intentar arribar a consensos i acords amb els responsables de mobilitat de l'AMB'. De fet, Soler assegura que l'equip de govern està 'creant confusió entre la ciutadania'.




Pere Soler

No formem part d'un club de manera voluntària, formem part d'una administració com és l'Àrea Metropolitana, però presentar un contenciós em sembla una manca de capacitat negociadora per part del govern de Sant Cugat per arribar a un consens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.