La nova executiva local de CDC vol incrementar les relacions amb totes les entitats i partits polítics


  • Comparteix:

13 persones integren la direcció, encapçalada per Ramon Bonastre

13 persones integren la direcció, encapçalada per Ramon Bonastre

Millorar la comunicació amb els ciutadans, entitats i partits polítics, conèixer millor la realitat i mancances del municipi o atreure nous militants són alguns dels objectius de la nova executiva local de CDC, encapçalda per Ramon Bonastre. Un total de 13 persones integren aquest direcció que treballarà des de les àrees d'acció política, territori, atenció als militants i comunicació.

L'objectiu de l'executiva de Convergència és mantenir la confiança dels santcugatencs i aconseguir una majoria més còmoda a Sant Cugat i a Valldoreix de cara a les properes eleccions. Així ho ha manifestat el president local, Ramon Bonastre.

Ramon Bonastre

Volem seguir tenint la confiança de l'electorat de Sant Cugat i seguir governant amb un majoria més còmoda. Creiem que tenim un bon projecte i un bon líder polític.


Amb aquesta finalitat, la formació compta amb 4 grans àrees de treball que vetllaran, entre d'altres, per conèixer la realitat i mancances del municipi. Aquesta és la finalitat de l'àrea de Territori i Municipi, encapçalada per Jaume Terribas.

Jaume Terribas

Volem que tots els barris tinguin un militant observador que pugui fersuggeriments i recollir les mancances. També reforçarem la presència dels militants a les entitats.


Un altra àrea és la d'Acció Política, amb Carmela Fortuny al capdavant. Segons ha explicat ella mateixa, la seva tasca serà millorar la interrelació amb els altres partits polítics així com amb el conjunt de la societat. Una altra línia de treballa serà la de fer pedagogia interna i externa.

Carmela Fortuny

Volem arribar a donar-nos a conèixer i contactar amb els diferents associacions i entitats i donar a conèixer la nova executiva a la resta de forces polítiques.


Xavier Martí és el responsable de l'àrea d'Atenció als Militants, que vetllarà per augmentar el nombre de militants i simpatitzants de la formació així com per recollir els suggeriments del conjunt de la militància i per potenciar els contactes amb la JNC.

Per últim, l'àrea de Comunicació, que compta amb Jordi Puigneró com a responsable, s'encarregarà de la comunicació interna i externa del partit a partir de les noves tecnologies però també per mitjà d'un butlletí que començaran properament.

A banda, cal destacar que la secció local de CDC té previst organitzar a Sant Cugat un acte sobre l'Estatut a nivell nacional i estan preparant també el Segons Congrés de la Ciutat, que es farà entre els mesos de maig i juny de l'any vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.