Els comuns critiquen que el govern fa 'electoralisme' amb la segona residència pública

Retreuen que anunciï passos endavant sense 'un compromís de la Generalitat'


Temes relacionats

L'Ajuntament demana a la Generalitat reconvertir en públiques places de residències privades ( 9/gen/19)


  • Comparteix:

Gutiérrez amb la diputada Marta Ribas, quan van anunciar la proposta de resolució al Parlament / Foto: Cugat.cat

Gutiérrez amb la diputada Marta Ribas, quan van anunciar la proposta de resolució al Parlament / Foto: Cugat.cat

La reunió de l'alcaldessa, Carmela Fortuny, amb el secretari general d'Afers Socials i Famílies de la Generalitat, Francesc Iglesies, ha causat polseguera aquest dijous entre les files de Sant Cugat en Comú. Hi veuen 'electoralisme' i 'venda de fum' tenint en compte que, segons expliquen, l'equip de govern ha anunciat passos endavant en la construcció d'una futura segona residència pública quan en la reunió mantinguda 'no es va arrencar el compromís de la Generalitat' d'edificar-la, ha explicat l'alcaldable de la formació, Ramon Gutiérrez.

En un comunicat aquest dijous, els comuns també han acusat el govern de 'generar una notícia buida de contingut', a més de no donar resposta a les que consideren que són les demandes de la ciutat.

'Anunciar la concertació de més places privades no és la resposta que la Generalitat hauria de donar als santcugatencs', reblen en el text, en al·lusió als acords anunciats per l'alcaldessa després de la reunió. A més, en declaracions a Cugat.cat, Gutiérrez ha destacat que 'no es pot fer un negoci del que ha de ser un dret i del qua han de ser places públiques'.

En aquest sentit, recorden que al ple de desembre passat es va acordar en forma de moció institucional cedir un terreny al govern a proposta d'ICV-EUiA per construir una futura segona residència pública i que el que cal és un acord amb l'administració per construir el futur equipament.

També recorden que la coalició va presentar aquesta demanda al Parlament en forma de proposta de resolució. Un projecte que esperen tingui el suport de les mateixes formacions polítiques que en l'àmbit local van donar el seu suport al ple de desembre.





Ramon Gutiérrez

En la reunió d'ahir l'alcaldessa i el secretari general van fer la seva feina, però no van arribar a cap acord per construir la segona residència pública.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.