Neus José, nova vocal del govern de Valldoreix

Assumirà les àrees de Castelló: Cultura, Gent Gran, Medi Ambient, Comerç i Promoció econòmica


Temes relacionats

Josep Puig torna a pilotar Valldoreix (18/des/18)

L'absència de Castelló marca la junta de veïns de la seva renúncia (13/des/18)

Quim Castelló abandona el govern de l'EMD de Valldoreix 'per discrepàncies polítiques' (30/nov/18)


  • Comparteix:

Josep Puig li ha entregat l'escut de la vila / Foto: Cugat.cat

Josep Puig li ha entregat l'escut de la vila / Foto: Cugat.cat

Neus José ha entrat aquest dijous a formar part de la junta de veïns del'EMD de Valldoreix com a vocal de la coalició PDeCAT-Actuem i com a membre de govern del territori. Ho ha fet en substitució de Quim Castelló, que a finals de novembre va abandonar la junta de veïns i el govern del territori per 'discrepàncies amb el partit'. José es farà càrrec de les mateixes àrees que duia Castelló: Cultura, Gent Gran, Medi Ambient, Comerç i Promoció econòmica. Neus José és llicenciada en magisteri i ha treballat a l'administració pública.

En la presa de possessió, José ha promès el càrrec davant la Constitució per 'imperatiu legal' i s'ha compromès a 'fer un govern de proximitat, amb voluntat de servei a la vila i sense oblidar qui som'. La nova vocal també ha agraït al president de l'EMD, Josep Puig, la confiança rebuda i el suport de l'alcaldessa, Carmela Fortuny, i del president del PDeCAT, Eloi Rovira.

Puig li ha entregat l'escut de la vila i li ha manifestat 'el suport dels companys de govern'. Els grups de l'oposició també li han donat la benvinguda.

A la sessió, Puig ha donat compte del canvi de cartipàs amb l'entrada de José i de la seva reincorporació com a president. Així, Puig s'encarregarà de les àrees d'Infraestructures, Seguretat Ciutadana, Urbanisme, Planejament, Can Monmany i del desenvolupament de projectes estratègics.

L'expresidenta Susana Herrada capitanejarà Serveis Socials, Recursos Humans, Mobilitat, Transport Públic, Obres, Serveis Urbans i Vialitat. Elena Degollada mantindrà Economia, Participació Ciutadana, Pla d'Actuació Municipal i Educació; i Bernat Gisbert assumirà Comunicació i Noves Tecnologies, Joventut, Esports, Gestió de Residus, Atenció a les persones i Serveis Generals.

José tindrà una dedicació parcial (28,12 hores setmanals) i percebrà 26.100 euros anuals. Aquesta punt de la sessió ha tingut l'abstenció dels grups de l'oposició.




Neus José

Per a mi ser aquí és un privilegi i un repte, que emprenc sense oblidar qui som i què representem a la vila de Valldoreix. El meu objectiu és gestionar les competències amb les aportacions ciutadanes i amb voluntat de servei.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.