La CUP-PC proposa desdoblar la línia 1 de bus

El grup apunta que la línia pateix retards i 'aforament complet' en alguns trams


  • Comparteix:

La L1 fa parada a Lluís Millet / Foto: Cugat.cat

La L1 fa parada a Lluís Millet / Foto: Cugat.cat

La CUP-PC demanarà a l'Ajuntament que estudiï la millora del servei de la línia d'autobús L1 tenint en compte que es tracta d'una de les línies amb més afluència de Sant Cugat. Els cupaires presentaran una moció al proper ple de dilluns que ve on proposaran la divisió de la L1 en dos recorreguts, fer-la més lineal o reforçar-la en hores punta.

El grup municipal alerta de les 'mancances' de la línia i apunta que ha començat a 'patir retards recurrents' i, fins i tot, en alguns trams va amb 'l'aforament complet'.

La L1 connecta Mira-sol amb el nucli urbà passant pels barris de Roquetes, Coll Favà i Sant Francesc en direcció a l'estació de FGC. És per aquest motiu que el text demana partir la línia en dos trajectes: la primera, amb dos autobusos que vagin de Mira-sol fins a la plaça de Quatre Cantons. I la segona, amb un autobús que connecti el Torrent de Ferrussons i l'estació de tren de la plaça de Lluís Millet.

Altres plantejaments que els cupaires posen sobre la taula passen per la possibilitat que la L1 faci un recorregut més lineal o bé reforçar la línia en hores punta. El text demana que les propostes es tinguin en compte el cap de setmana.




Núria Gibert

Proposem una confecció més lineal de la L1 perquè sigui més eficient, i no com ara, que dóna la volta a Sant Cugat. D'aquesta manera la línia seria més eficient i s'escurçarien els temps d'espera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.