Benejam centra la cursa a l'alcaldia en la seguretat i els impostos

També lluitarà per la neutralitat institucional i per un major civisme


  • Comparteix:

Més seguretat i menys impostos. Així és la recepta del candidat del PP a l'alcaldia, Álvaro Benejam, que aquest dimarts ha començat a desgranar el seu programa. En un acte a l'Hotel Sant Cugat amb el president del PP català, Alejandro Fernández, i un centenar de persones, ha defensat que ha d'haver-hi més efectius policials i que els ciutadans han de tenir una rebaixa dels tipus impositius. 'No pot ser que sigui una de les ciutats més cares d'Espanya', ha exclamat Benejam, que també ha dit que lluitarà perquè el nou tribut metropolità no perjudiqui els propietaris i perquè hi hagi una neutralitat institucional al municipi. 'Hi ha ciutadans de primera i de segona, i no pot ser'.

En aquest sentit, Benejam ha acusat l'actual alcaldessa, Carmela Fortuny, de ser 'sectària' i de 'no respectar la neutralitat que ha de tenir un ajuntament'. 'Si nosaltres guanyem, l'endemà mateix retirarem la pancarta que penja del consistori i no permetrem que els funcionaris duguin símbols polítics en el seu horari laboral', ha defensat el popular, que també ha avançat que si governen impulsaran la sortida de Sant Cugat de l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) així com la reducció del servei de premsa de l'Ajuntament, que segons ha dit costa '1,3 milions d'euros només en sous'.

El popular també s'ha mostrat contundent amb l'estat de la ciutat: 'El centre està molt cuidat, però els afores estan deixats de la mà de Déu', i ha reivindicat el manteniment dels carrers, així com el bon funcionament de la recollida d'escombraries, del qual ha dit que actualment hi ha problemes.

Benejam també ha volgut posar la família en el focus del seu discurs. Ha dit que Sant Cugat 'és una de les ciutats on hi ha més famílies nombroses, però que no hi ha prou bonificacions'. A més, també ha remarcat que la seva candidatura defensarà 'l'escola concertada i diferenciada', la 'pluralitat' i 'la defensa d'Espanya davant l'independentisme'.

Benejam, una 'espècie en perill d'extinció'
Així ha qualificat el president del PP català, Alejandro Fernández, a Benejam de qui ha dit que és una persona 'molt preparada i educada' per liderar la ciutat. També ha remarcat el seu vessant professional com a advocat i que no sigui 'un professional de la política'. En aquest sentit, ha fet una crida a l'electorat i l'ha convidat a apostar per Benejam a les urnes. 'És la millor opció' i ha reblat que 'si alguna vegada el PP no ha estat a l'alçada, no és culpa de Benejam'.

En aquest sentit, Benejam ha dit als electors que apostin pel PP de Sant Cugat per 'garantir la representació de la dreta' al plenari, ja que els populars 'som la millor formació per fer-ho, els més ben preparats i els que portem més temps treballant-hi'.

En aquest sentit, el també president local del PP ha dit que en els propers dies la formació farà pública la resta de membres que configuraran la seva llista electoral. Entre els assistents a l'acte, també hi ha hagut els expresidents del partit a la ciutat Rafael Enriquez i Berta Rodríguez.






Álvaro Benejam

A Sant Cugat hi ha una mala gestió en temes com la seguretat, la fiscalitat i la neteja. Nosaltres proposem un projecte renovador que tingui en compte totes aquestes qüestions.

Alejandro Fernández

Benejam és una persona amb un coneixement profund de la ciutat. Una persona propera capaç de resoldre els problemes de la gent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.