Els equipaments educatius i el CAR s'emporten la majoria de les inversions de la Generalitat a Sant Cugat


  • Comparteix:

L'IES Sant Cugat i la novena i desena escola s'enduran més de 8 milions d'euros del pressupost del 2005

L'IES Sant Cugat i la novena i desena escola s'enduran més de 8 milions d'euros del pressupost del 2005

Els pressupostos de la Generalitat per a l'any 2005 preveuen destinar més de 8 milions d'euros a diferents equipaments educatius de la nostra ciutat, com la construcció de l'IES Sant Cugat i l'ampliació de la novena i desena escoles. A més, el govern català iniciarà el projecte de l'estació dels FGC a Vullpalleres i invertirà en la millora del Centre d'Alt Rendiment Esportiu (CAR).

En l'àmbit dels equipaments educatius, els pressupostos de la Generalitat inclouen una partida de 2.838.000 euros per a la construcció del quart IES, que s'ubicarà finalment al damunt de l'antic edifici de l'escola Pla i Farreres. El govern català destinarà, a més, prop de 5 milions i mig d'euros a l'ampliació de la novena i desena escoles, que a partir del curs vinent passaran a impartir tot el tram complet d'infantil i primària. En canvi, els pressupostos no inclouen cap partida per a la construcció del cinquè IES, una demanda de l'Ajuntament de Sant Cugat i de la Coordinadora de Mares i Pares del municipi.

Pel que fa als serveis ferroviaris, es destinaran 14.000 euros a l'inici del projecte per construir l'estació dels FGC a Vullpalleres, i 530.000 euros més per construir un nou vestíbul a l'estació de Mira-sol.

Una de les inversions més importants previstes als pressupostos de la Generalitat anirà a parar al Centre d'Alt Rendiment Esportiu (CAR). El govern català dedicarà l'any vinent 4 milions i mig d'euros per a la millora i tecnificació de l'esport català.

Altres partides incloses als pressupostos del 2005 corresponen a una actuació de millora al CAP de Valldoreix, que s'endurà 240.000 euros, i a actuacions de consolidació urbanística al polígon de Can Sant Joan, al qual es destinaran més de 700.000 euros per a la dotació de sòl industrial i terciari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.