Mayte Pérez s'acomiadarà de la política quan acabi el mandat


Temes relacionats

Susanna Pellicer tanca amb el final de mandat gairebé 20 anys en la política local (26/gen/19)

Esther Salat deixarà la política local quan acabi el mandat (25/gen/19)


  • Comparteix:

La regidora de Comerç, Mayte Pérez / Foto: Cedida

La regidora de Comerç, Mayte Pérez / Foto: Cedida

La regidora de Comerç, Mayte Pérez, no concorrerà a les llistes electorals als comicis municipals del maig i deixa la política després de quatre anys a l'Ajuntament. 'Ha arribat el moment de fer un pas al costat i facilitar la renovació', explica en un comunicat. Al text agraeix la confiança a l'exalcaldessa Mercè Conesa, a l'equip de l'àrea de Comerç i a les associacions de comerciants, 'especialment a Sant Cugat Comerç (StC)'. 'Sempre em trobareu pels carrers de la ciutat i voltant per les botigues', subratlla.

La regidora reconeix que la seva tasca 'no ha estat un camí fàcil'. 'Qui em coneix sap que sempre dic que no em considero política, ja que el que m'agrada és millorar la ciutat i sobretot el món comercial, com porto molts anys fent', explica.

Sobre la presidència del consell de barri de Centre Oest, Pérez la qualifica 'd'una gran oportunitat' que li ha permès 'veure des d'un altre prisma' el barri.

Pérez va entrar per primera vegada al cartipàs municipal després de les eleccions de 2015 com a independent, assumint la regidoria de Comerç amb Mercè Conesa com alcaldessa. Es tracta d'una confiança revalidada quan Carmela Fortuny va assumir l'alcaldia.

Abans d'entrar al ple del consistori, Pérez havia estat presidenta de Sant Cugat Comerç (StC) des de 2011, prenent el relleu a Josep Lluís Galvany al capdavant de l'associació.

Després d'Esther Salat, Pérez és la segona regidora de l'equip de govern que anuncia el seu adéu a la política.





Mayte Pérez

No em considero política. Jo volia donar un cop de mà als comerciants i sempre he pensat que la millor manera de fer-ho era des de l'administració.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.