El llibre 'Esperança i llibertat' de Romeva es presenta al Cafè Auditori

Hi assistiran la companya de Romeva, Diana Riba, i l'autora del pròleg, Jenn Díaz


Temes relacionats

Entrevista a Raül Romeva: 'Si el preu de la llibertat és una llarga presó, l'assumirem' (30/gen/19)


  • Comparteix:

El dibuix de Romeva que apareix a la portada del llibre / Foto: ACN

El dibuix de Romeva que apareix a la portada del llibre / Foto: ACN

'Esperança i llibertat', el llibre en què l'exconseller santcugatenc Raül Romeva exposa les seves reflexions sobre el procés idependentista des de la presó, es presenta aquest dimecres a dos quarts de vuit de la tarda al Cafè Auditori. L'acte comptarà amb la presència de la parella de Romeva, Diana Riba, i de l'autora del pròleg del volum, la diputada d'ERC al Parlament Jenn Díaz.

A l'obra, publicat per Ara Llibres, l'antic conseller d'Afers Exteriors i Relacions Institucionals del govern reflexiona sobre diverses qüestions. Per exemple, argumenta la decisió de no haver marxat a l'estranger i d'assumir la presó. També dóna a conèixer alguns dels seus pensaments des de la cel·la i la seva proposta política per a Catalunya.

El trasllat dels nou líders independentistes a presons de Madrid està previst per a aquest divendres, 1 de febrer. Així ho ha comunicat el secretari general d'Institucions Penitenciaries (que depèn del Ministeri de l'Interior) a la sala segona del Tribunal Suprem a través d'una diligència d'ordenació, a la que ha tingut accés l'ACN.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.