Les obres de rehabilitació de la masia de Torre Blanca començaran el mes de març


  • Comparteix:

El projecte tècnic s'ha adjudicat a l'arquitecte Joaquim Torrijos

El projecte tècnic s'ha adjudicat a l'arquitecte Joaquim Torrijos

Joaquim Cortijos serà l'arquitecte encarregat de realitzar la rehabilitació de la masia de Torre Blanca, després que la setmana passada el tribunal de concurs escollís el seu projecte tècnic d'entre els quatre que es van presentar. El projecte s'aprovarà en el termini de dos mesos i mig i es preveu que al març de l'any vinent comencin les obres.

El Tribunal de concurs per la tria del projecte executiu d'obres de Torre Blanca ha escollit l'arquitecte Joaquim Cortijos per tirar endavant la rehabilitació. El projecte, que ja està inclòs en els pressupostos d'inversió del 2005, s'haurà d'adaptar al projecte bàsic consensuat amb entitats i el consell local de joves.

El tinent d'alcalde de Joventut, Toni Ramon, explica els detalls.

Toni Ramon

L'arquitecte es compromet a complir el projecte bàsic redactat amb el consens d'entitats i del Consell local de joves.


Una vegada adjudicada la rehabilitació a un projecte, dels quatre que es van presentar, l'arquitecte ha de presentar en el termini de dos mesos i mig el projecte executiu per ser aprovat. El tinent d'alcalde de Joventut, Toni Ramon, preveu que les obres comencin al març de l'any vinent.

Toni Ramon

Amb el termini màxim de dos mesos i mig es presentarà el projecte executiu per ser aprovat. Es preveu que les obres puguin començar al primer trimestre de l'any vinent.


Recordem que la masia de Torre Blanca és un edifici de titularitat municipal que es destinarà a l'ús d'entitats ciutadanes i col·lectius de joves.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.