Tallers participatius per assolir els objectius sostenibles de l'Agenda 2030

L'Ajuntament organitza tallers aquest febrer i març perquè la ciutadania hi pugui dir la seva


Temes relacionats

Sant Cugat dissenya l'Agenda 2030 per marcar els objectius de la ciutat sostenible del futur (18/abr/18)


  • Comparteix:

Sessió de treball per definir els tallers sobre l'Agenda 2030 / Foto: Ajuntament

Sessió de treball per definir els tallers sobre l'Agenda 2030 / Foto: Ajuntament

Sant Cugat posarà fil a l'agulla als objectius sostenibles fixats a l'Agenda 2030 amb tallers participatius dirigits a la ciutadania. El municipi es va sumar l'any passat a aquest pla d'acció per al desenvolupament sostenible aprovat per l'Assemblea de l'Organització de les Nacions Unides (ONU) i ara organitzarà diferents tallers aquest febrer i març per abordar cadascun dels 17 objectius plantejats al pla. El primer serà el proper 12 de febrer al Casal Torreblanca a les sis de la tarda i tractarà la igualtat de gènere i l'apoderament femení. Les inscripcions es poden fer a través del correu participacio@santcugat.cat.

El 13 de febrer hi haurà un altre taller a la Casa de Cultura per reflexionar sobre el consum i la producció responsables, i l'endemà al Casal Torreblanca s'abordarà l'energia neta i assequible, així com les accions a prendre per revertir el canvi climàtic. Aquests tallers es repetiran el 12, 13 i 14 de març respectivament. Tots ells seran a les sis de la tarda.

A través del web decidim.santcugat.cat també es poden fer propostes per aconseguir les fites marcades en qüestions socials, ambientals i econòmiques.

L'Agenda 2030, que és una continuïtat de l'Agenda 21, se centra en cinc àmbits: paternitat, persones, plantea, prosperitat i pau. En total, té 17 objectius de desenvolupament sostenible (ODS) a assolir a través de 169 metes. La fi de la pobresa, l'educació de qualitat, la igualtat de gènere i la reducció de les desigualtats són alguns dels punts que consten a l'Agenda 2030.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.