Fortuny recorda que els canvis a l'hipòdrom són també per seguretat i demana comprensió


Temes relacionats

Cues i desconcert en el primer tall parcial de la rotonda de l'hipòdrom (11/feb/19)


  • Comparteix:

L'alcaldessa, Carmela Fortuny, demana 'comprensió' i 'temps' per habituar-se als canvis de mobilitat a la zona de l'hipòdrom. Les obres, que ja s'estan duent a terme, han de convertir les tres rotondes actuals, l'hipòdrom, el Xic i els Arreus, en una de gegant.



Tot i que principalment s'hi farà un carril bici per unir Sant Cugat i Rubí, Fortuny ha recordat al 'Línia directa' de Cugat.cat que el canvi també es fa per millorar la seguretat de la gent que va a peu, amb més passos de vianants.

L'alcaldessa ha assegurat que qualsevol 'canvi' en la mobilitat implica 'valentia política' i ha defensat 'l'aposta' de l'equip de govern per a una mobilitat més sostenible i segura. També ha reconegut que 'en les hores punta' la millora en el trànsit a la zona, el 'punt més crític de mobilitat a la ciutat', 'serà mínima' i ha accedit a tirar enrere la mesura si, al cap d'un temps, 'la situació és caòtica'.

Les obres són de 'ràpida execució' i està previst que estiguin enllestides en un mes i mig. En paral·lel, cada cap de setmana es fa un tall parcial a la rotonda 'per anar acostumant a la gent'.

La nova circulació a la rotonda
AMPLIA'L



Carmela Fortuny

És evident que hi haurà un carril bici, però també hi haurà més seguretat per als vianants. Al mateix temps intentarem millorar la mobilitat d'aquest espai. No sé si ho aconseguirem, però ho hem d'intentar. I jo demano comprensió i una mica de temps.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.