ICV manifesta la preocupació perquè l'alcalde voti al Parlament en contra de l'adopció per part de parelles homosexuals


  • Comparteix:

Els ecosocialistes creuen que posicionaments com aquest posen en dubte que es puguin defensar els drets dels santcugatencs en temes de llibertat sexual

Els ecosocialistes creuen que posicionaments com aquest posen en dubte que es puguin defensar els drets dels santcugatencs en temes de llibertat sexual

La secció local d'ICV ha manifestat la seva preocupació pel posicionament de l'alcalde de Sant Cugat, en el seu paper de parlamentari de CiU, en contra de les adopcions per part de matrimonis homosexuals. Els ecosocialistes pensen aquest tarannà per part de la màxima autoritat de la ciutat posa en dubte que pugui defensar els drets dels ciutadans i ciutadanes en qüestions de llibertat sexual.

El vot de Lluís Recoder al Parlament de Catalunya en contra de les adopcions per part de parelles homosexuals ha despertat la preocupació del grup local d'ICV.

Per al portaveu ecosocialista, Xavier Boix, aquest tarannà per part de la màxima autoritat local, és inquietant ja que, segons afirma, representa un sector que, en aquestes qüestions, no té en compte els drets civils de les persones ni, sobretot, dels infants

Xavier Boix

Representa la part política de la dreta eclesiàstica, catòlica i opusiana. El que ens sap més greu és que no tingui en compte els drets civils dels nens i nenes.


Tot i reconèixer que Lluís Recoder pot defensar l'opció personal que vulgui davant el Parlament de Catalunya, el que preocupa a ICV és que aquest posicionament de l'alcalde pugui representar una dificultat a nivell de ciutat a l'hora de defensar els drets dels ciutadans en temes de llibertat sexual.

Xavier Boix

Creiem que és molt greu, ja que pensem que un alcalde que, personalment, té aquestes conviccions, és molt difícil que pugui defensar els drets dels ciutadans pel que fa a llibertats sexuals.


Per als ecosocialistes, això podria suposar un interrogant, per exemple, en el cas que es proposés una moció al ple a favor dels matrimonis civils entre homosexuals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.