Narcís Clavell s'incorpora al govern de l'EMD refermant el seu compromís catalanista i republicà


  • Comparteix:

El republicà ocuparà la vocalia de Medi Ambient, en substitució de Josep Lluís Solé

El republicà ocuparà la vocalia de Medi Ambient, en substitució de Josep Lluís Solé

El republicà Narcís Clavell ha pres possessió del seu càrrec com a vocal de Medi Ambient a l'EMD de Valldoreix, en substitució de Josep Lluís Solé. Clavell ha manifestat que desenvoluparà les seves responsabilitats amb lleialtat al govern de progrés i catalanista de Valldoreix, i sense renunciar al seus principis republicans i independentistes.

Amb la fórmula 'per imperatiu legal', i amb un toc humorístic que l'ha portat a dir-ho en castellà, el republicà Narcís Clavell ha formalitzat el seu nomenament com a membre de l'equip de govern de Valldoreix. A partir d'ara, i després de la renúncia per motius personals de l'anterior vocal, Josep Lluís Solé, Clavell s'encarregarà de les àrees de Medi Ambient, Vialitat i Transports.

Narcís Clavell ha assumit el càrrec manifestant la seva lleialtat al govern de progrés i catalanista de Valldoreix, format per PSC, ERC i ICV, i afegint, també, que no renunciarà als seus principis polítics.

Narcís Clavell

Expresso la meva lleialtat al pacte de progrés i catalanista de Valldoreix i especialment a la presidenta de l'EMD, sense renunciar als meus principis republicans i independentistes.


Tant la resta de membres de l'equip de govern com els vocals de l'oposició, formada per CiU i PP, han donat la benvinguda a Clavell i han destacat el seu compromís amb Valldoreix. En nom de l'equip de govern, Josep Casadellà ha destacat l'entusiasme amb que Narcís Clavell ha defensat sempre el seu poble.

Josep Casadellà

Sempre ha defensat Valldoreix amb entusiasme, abnegació i gran voluntat, que nosaltres incorporem.


Com a membre del govern de Valldoreix encarregat de Medi Ambient i Transport, Narcís Clavell ocuparà, també, altres responsabilitats, com ara representar l'EMD al Consorci Metropolità del Parc de Collserola, al Consell Consultiu de Mobilitat i a l'AMTU.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.