Josep Puig, de nou presidenciable per a l'EMD de Valldoreix

Es presentarà amb Junts per Sant Cugat Valldoreix


Temes relacionats

Josep Puig torna a pilotar Valldoreix (18/des/18)


  • Comparteix:

Carmela Fortuny dóna suport a Puig / Foto: Twitter Junts per Sant Cugat

Carmela Fortuny dóna suport a Puig / Foto: Twitter Junts per Sant Cugat

El president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig, tornarà a ser presidenciable en les eleccions de Valldoreix, ara sota les sigles de Junts per Sant Cugat Valldoreix i de nou com a independent. L'alcaldable de la plataforma a Sant Cugat, l'alcaldessa Carmela Fortuny, participarà a l'acte de presentació de Puig, que tindrà lloc dimarts que ve a dos quarts de vuit del vespre al Club Esportiu Valldoreix.

Serà la quarta vegada que Puig és presidenciable per l'entitat municipal. El 2007, s'estrenava en la vida política sent vocal independent per CiU en representació de l'entitat veïnal Actuem per Valldoreix. Amb Montserrat Turu com a presidenta, va assolir un pacte de govern gràcies a la majoria de la federació nacionalista.

Al 2011, guanyava les eleccions i es convertia en president de l'EMD, càrrec que va revalidar el 2015. En aquelles eleccions va aconseguir el 32,91% dels vots (1.113 sufragis), 18 punts percentuals menys que als comicis de 2011.

Puig governa actualment l'EMD representant el PDeCAT-Actuem. El valldoreixenc es va reincorporar al càrrec fa tres mesos després d'un any de baixa per malaltia. En aquest retorn, que va facilitar l'aprovació dels pressupostos, Puig ja va reconèixer que li agradaria tornar-se a presentar com a candidat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.