Alba Gordó, número 4 d'ERC-MES per Jovent Republicà


  • Comparteix:

Alba Gordó és graduada en Física i Química / Foto: Jovent Republicà

Alba Gordó és graduada en Física i Química / Foto: Jovent Republicà

Ja es coneix qui serà la número 4 de la llista electoral d'ERC-MES de cara a les municipals. Es tracta d'Alba Gordó, que s'incorpora a la llista després d'haver estat elegida com a líder de Jovent Republicà. Així, s'incorporà a la candidatura encapçalada per Mireia Ingla i que tancarà Raül Romeva. L'agrupació juvenil situarà sis persones més a la candidatura d'ERC-MES, ha avançat Gordó a Cugat.cat.

Gordó s'ha mostrat il·lusionada de representar Jovent Republicà a les llista de la coalició i ho ha definit com 'una gran responsabilitat'. També ha posat en valor la feina feta al llarg d'aquest mandat al consistori, encapçalada per l'actual regidor Èric Gómez, que en el seu moment també va ser número 3 de la llista d'ERC-MES com a líder de Jovent Republicà.








Alba Gordó

Fa molt temps que lluitem pels drets del jovent, per l'alliberament nacional i la justícia social. Poder representar això, a més amb la feina que ha fet l'Èric Gómez, és una responsabilitat molt gran.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.