350 santcugatencs matinen per manifestar-se a Madrid

Set autocars han sortit des de Pla del Vinyet per anar a la manifestació contra el judici de l'1-O


  • Comparteix:

350 santcugatencs han enfilat cap a Madrid per assistir a la manifestació contra el judici de l'1-O. Quan passaven pocs minuts de dos quarts de vuit del matí, els set autobusos que han sortit de la ciutat des de davant del Teatre-Auditori s'han posat en marxa. Per manca de places, quatre persones han quedat fora però, finalment, han decidit anar a la capital espanyola en cotxe. Entre els assistents, l'alcaldessa, Carmela Fortuny, i diversos representants polítics locals.

Sota el lema 'L'autodeterminació no és delicte. Democràcia és decidir', la concentració, convocada per ANC, Òmnium i els grups parlamentaris JxCat, ERC i la CUP, recorrerà el passeig del Prado a les sis de la tarda. Una hora abans, els santcugatencs s'han citat a les portes del ministeri de Sanitat per marxar tots plegats cap a la manifestació.

La previsió és que els autocars enfilin cap a Sant Cugat per a la tornada a partir de les nou i facin el viatge de nit. El membre de la secció local de l'ANC Jaume Cardús ha qualificat d'èxit la convocatòria al municipi.

A tot Catalunya han sortit 500 autocars. La capçalera de la manifestació sortirà des del passeig del Prado, l'espai entre la rotonda Emperador Carlos V i la plaça Neptuno. El president de la Generalitat, Quim Torra, i la meitat dels consellers també hi assistiran.


Jaume Cardús

Estem satisfets. D'una previsió de tres autocars n'han sortit set.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.