CiU veu en un vot diferent d'ERC en el ple una 'crisi de confiança'


  • Comparteix:

L'alcalde afirma estar 'sorprès' i 'dolgut' per l'abstenció d'ERC en votació sobre si deixar sobre la taula la presentació del PAM

L'alcalde afirma estar 'sorprès' i 'dolgut' per l'abstenció d'ERC en votació sobre si deixar sobre la taula la presentació del PAM

Els vots diferents de CiU i ERC per una qüestió formal del ple provoquen una crisi de confiança al si de l'equip de govern municipal. En la votació sobre si la presentació del Pla d'Actuació Municipal s'havia de deixar sobre la taula, tal i com demanaven PSC i ICV, ERC s'ha abstingut, a diferència de CiU, que era partidari de debatre el tema coincidint amb el debat dels pressupostos per al 2005. L'alcalde considera que això ha provocat una 'crisi de confiança' que ara caldrà veure si es pot recuperar.

El ple extraordinari per aprovar el pressupost municipal ha acabat amb una crisi en el sí del govern municipal. El desencadenant ha estat la petició de PSC i ICV de deixar sobre la taula la dació de compte de les bases econòmiques del Pla d'Actuació Municipal 2005-2007 per considerar que abans s'ha de debatre en junta de portaveus, tal i com s'havia acordat en una moció ara fa un any.

Durant la votació sobre la conveniència o no de deixar el tema sobre la taula, ERC ha optat per abstenir-se, a diferència de CiU, que defensava continuar amb la presentació del PAM com a document preliminar de treball.

La posició dels 3 regidors republicans ha sorprès als seus socis de govern, que finalment han decidit posposar també el debat sobre el pressupost per al 2005. Segons l'alcalde, aquest vot d'ERC ha obert una crisi de confiança que l'ha portat a retirar la proposta del pressupost i a finalitzar el ple.

Lluís Recoder

Aquesta votació sorpresiva per part d'ERC genera una crisi de confiança dins equip de govern i ara caldrà veure si podem reconduir-la o no.


Recoder ha remarcat també que l'ha dolgut aquesta opció dels seus socis de govern sobretot després d'haver debatut llargament tant el pressupost com la proposta del PAM.

Lluís Recoder

Estic molt sorprès i personalment diria que dolgut perquè aquí no hi ha una correspondència amb l'esforç que hem fet tots plegats perquè això tirés endavant.


Ara, diu Recoder, caldrà esperar els propers dies per veure si aquesta situació es pot reconduir o no.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.