Joana Barbany no seguirà a la política municipal el proper mandat

L'actual regidora d'Innovació i Govern Obert s'acomiada en una columna d'opinió a Cugat.cat


  • Comparteix:

La regidora Joana Barbany (esquerra) amb l'alcaldessa Carmela Fortuny / Foto: Localpres

La regidora Joana Barbany (esquerra) amb l'alcaldessa Carmela Fortuny / Foto: Localpres

L'actual regidora d'Innovació i Govern Obert, Joana Barbany, no continuarà en política municipal el proper mandat. Així ho ha avançat en una columna d'opinió publicada aquest dilluns a Cugat.cat. La també directora general de Societat Digital de la Generalitat ha explicat que 'ha arribat el moment de posar punt final a una etapa, o un punt i a part', i ha agraït el bagatge que li han aportat aquests vuit anys com a regidora al consistori. 'La política local és un gran aprenentatge, hauria de ser obligatori', ha afegit.

Barbany ha dit que amb el seu caràcter de 'tirar pel dret' va dubtar que pogués dedicar-se a la política quan l'exalcaldessa, Mercè Conesa, li ho va proposar, però que 'no ha anat pas tan malament'. Ha destacat el diàleg que aquesta etapa li ha permès posar en pràctica, i ha agraït 'les grans persones' que li ha aportat.

També ha dit estar preocupada per la política del futur. 'M'amoïna que la política que ve pot ser la del menyspreu, el titular, l'egoisme i les ganes de destruir en lloc de construir', ha dit, i ha demanat als representants del futur mandat que facin les seves funcions 'des del respecte, les ganes de construir i la responsabilitat'.

Segons ha explicat Barbany després a Cugat.cat, és 'complicat combinar' ser regidora d'Innovació i Govern Obert i directora general de Societat General de la Generalitat, ja que tots dos llocs 'porten temps'. Per això, ja tenia la intenció de 'deixar pas a altres persones'. Un cop tancada aquesta etapa a Sant Cugat, Barbany continuarà a la Generalitat. Un sector que li 'agrada molt', ha assegurat.


Joana Barbany

És complicat combinar dues feines que porten tant de temps. La meva intenció ja era, al maig, donar pas a altres persones. Ara seguiré a la Generalitat, que també hi estic gaudint molt i és un sector que m'agrada i m'interessa molt fins que pugui. Quan això acabi seguirem treballant i buscant feina com tothom.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.