Fortuny trasllada a Buch les preocupacions de Sant Cugat en màteria de seguretat


Temes relacionats

Compromís municipal perquè el parc de bombers disposi de més recursos (18/feb/19)

Sant Cugat trenca 12 anys de tendència a l'alça amb una reducció del 5% dels robatoris a domicilis (14/gen/19)


  • Comparteix:

Imatge de la reunió de Fortuny amb Buch / Foto: Ajuntament

Imatge de la reunió de Fortuny amb Buch / Foto: Ajuntament

L'alcaldessa, Carmela Fortuny, s'ha reunit aquest dimarts amb el conseller d'Interior, Miquel Buch, per refermar 'el compromís de seguir reforçant la coordinació policial i la seguretat ciutadana' a la localitat. En concret, segons la conselleria, les dades provisionals del primer trimestre de 2019 'consoliden la baixada' de robatoris a domicilis a Sant Cugat, una reducció que l'any passat va ser del 5%.

A la reunió també s'han tractat els nous recursos tecnològics, càmeres i patrullatge amb drons, que l'Ajuntament posarà en marxa en zones boscoses especialment complicades, com Valldoreix i la Floresta. Fortuny, a més, va reiterar al conseller 'les necessitats de Sant Cugat en relació a possibles increments del nombre d'agents dels Mossos d'Esquadra' a la ciutat.

D'altra banda, Buch va confirmar a l'alcaldessa l'increment pressupostari previst, a l'espera que s'aprovi el pressupost de la Generalitat, per a millorar la situació del parc de bombers de Sant Cugat, Rubí i Castellbisbal, tal com va demanar el ple municipal a través d'una moció.

La reunió va tenir lloc a la conselleria d'Interior i va comptar amb la presència, a més de la de Fortuny i Buch, de la tinenta d'alcalde de Seguretat Ciutadana, Cristina Paraira; el director d'àmbit, Jaume González; l'inspector en cap de la Policia Local, Josep Maria Escarré; el director general de la Policia d'Interior, Andreu Joan Martínez; i el director general de Protecció Civil, Manel Pardo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.