Primàries Sant Cugat veu 'rèdit electoral' en el carril bici de la rotonda de l'Hipòdrom

L'agrupació demana estudiar possibles solucions per evitar problemes de mobilitat


  • Comparteix:

Membres de Primàries a la rotonda de l'Hipòdrom / Foto: Cugat.cat

Membres de Primàries a la rotonda de l'Hipòdrom / Foto: Cugat.cat

Primàries Sant Cugat carrega contra la construcció del carril bici que ha d'unir Sant Cugat amb Rubí passant per la rotonda de l'Hipòdrom. Per a l'agrupació, és un exemple més de la mala gestió en mobilitat de l'equip de govern. Segons Primàries, és un projecte que 'no és prioritari' i que no s'ha consultat a la ciutadania, fet pel qual creuen que es tracta només d'una acció per aconseguir 'rèdit electoral' de cara a les eleccions municipals.

Sobre aquest afany polític, el candidat a l'alcaldia de Primàries, Joan Recasens, ha lamentat que l'equip de govern no només no solucioni els problemes de mobilitat de Sant Cugat, sinó que hi afegeixi un de nou. Per Recasens, el futur carril bici complicarà encara més la mobilitat a la zona i les molèsties per als veïns, en comptes d'abordar altres problemes de mobilitat com la circulació i l'aparcament gratuït, o millorar d'altres vies per a bici que són prioritàries.

'No busquem solucions al problema, sinó que hi sumem una complicació més. Es tira pel camí del mig amb l'afany d'un hipotètic rèdit electoral', ha afirmat l'alcaldable. Tot i lamentar que no s'hagi preguntat abans la ciutadania, ara demana que es revisi el projecte i s'estudiïn possibles solucions.




Joan Recasens

No busquem solucions al problema, sinó que hi sumem una complicació més. Es tira pel camí del mig amb l'afany d'un hipotètic rèdit electoral.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.