Berta Rodríguez s'integra a la nova executiva del PP de Catalunya com a vocal electa


  • Comparteix:

La presidenta del PP de Sant Cugat, Berta Rodríguez, ha estat escollida vocal electa dins la nova directiva del PP de Catalunya, encapçalada per Josep Piqué. Tot i haver revalidat el seu càrrec com a president de la formació, Piqué ha rebut un cert vot de càstig i ha estat escollit per un 81% dels vots, el que suposa 12 punts menys que ara fa dos anys. Els objectius de la nova executiva són acostar-se més als ciutadans i adoptar un to més centrista i més catalanista, amb més autonomia respecte Madrid.

L'onzè congrés del PP de Catalunya, celebrat aquest cap de setmana a Sitges, ha servit per revalidar la figura de Josep Piqué com a president de la formació, malgrat l'intent de l'exdiputat José Ignacio Llorens de presentar una candidatura alternativa, i que finalment no ha tirat endavant. Tot i no aconseguir el seu propòsit, Llorens sí que ha lograt però trencar l'hegemonia de Piqué, que ha obtingut el 81% dels vots, el que suposa 12 punts menys que ara fa dos anys.

Des de Sant Cugat, s'ha fet una valoració positiva d'aquest congrés, i s'ha assegurat que les discrepàncies sempre són positives ja que enriqueixen el debat. Tot i això, la presidenta local, Berta Rodríguez, ha qualificat l'intent de candidatura de Llorens de respondre només a 'interessos personals' i no de partit.

Berta Rodríguez

Les discrepàncies són sanes dins un partrit,però cal veure qui encapçalava aquesta candidatura que no va arribar a res. Són persones que responen a interessos personals i no de partit.


Pel que fa al seu càrrec com a vocal electa, Rodríguez ha manifestat la seva satisfacció pel fet que Piqué hagi decidit comptar de nou amb ella.

Berta Rodríguez

És una satisfacció i una graïment a Josep Piqué perquè compti amb mi per estar al comité executiu de Catalunya.


En aquest sentit, Rodríguez ha assegurat que, tal i com han fet fins ara, des de Sant Cugat continuaran treballant per Catalunya, i especialment pels veïns de la nostra ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.