La Floresta regula les activitats a l'entorn de l'estació per millorar la convivència


  • Comparteix:

Les entitats volen fer de la bona convivència una bandera / Foto: Localpres

Les entitats volen fer de la bona convivència una bandera / Foto: Localpres

El consell de barri de la Floresta ha acordat, en l'última convocatòria del mandat, regular les activitats que es fan els diumenges a les places de l'estació i de Miquel Ros per garantir una millor relació entre els veïns i les activitats que es desenvolupen. És el cas dels concerts que organitza Vermuts Florestans a Miquel Ros. Segons el document aprovat per les entitats del Pacte per la Convivència, aquests concerts se celebraran en diumenges alterns, i la resta es reservaran per a propostes de baixa emissió de soroll, com activitats infantils.

Sobre el mercat, s'estudiarà un canvi de lloc amb els paradistes que no tracten productes de menjar. La proposta seria traslladar-se a la zona de gronxadors de la plaça de l'estació. La ubicació definitiva es decidirà en dos mesos, ha explicat la vicepresidenta del consell, Sílvia Llombart.

Aquest acord ha estat el tret de sortida de l'últim consell, que ha aprofitat per fer balanç de la feina feta. Una feina que s'ha subratllat, sobretot, en la desenvolupada per les comissions del consell al llarg d'aquests quatre anys.

La sessió també ha tingut un record per Ramon Piqué, el cupaire que va encetar el mandat com a president del consell, rellevat després per Núria Gibert. La trobada ha finalitzat, com sol ser habitual al districte, amb la música de la Coral Tardor i amb el cant unànime de la rumba de la Floresta.


Sílvia Llombart

Demanem que això quedi ratificat i votat al consell i portar-ho de manera oficial a l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.