El vocal del PP a Valldoreix obre les portes a col·laborar amb altres partits


  • Comparteix:

Josep Maria Canals s'acomiada de la vocalia del PP a l'EMD de Valldoreix amb un bon sabor de boca per la feina feta. Canals fa un balanç positiu les accions engegades al territori, tot i que critica la falta de comunicació entre els partits. El vocal independent, que no serà presidenciable del PP als propers comicis, obre les portes a col·laborar amb altres partits de Valldoreix.

Les urbanitzacions dels barris, la neteja de terrenys i la millora de les senyalitzacions viàries són les principals actuacions que s'han fet a Valldoreix en aquest mandat, segons el vocal Josep Maria Canals.

Canals ha fet un balanç positiu dels últims quatre anys com a vocal independent pel PP a l'EMD. Per això, deixa les portes obertes a tornar a l'EMD, ara que el PP ha anunciat que ell no serà el presidenciable popular en les eleccions del 27 de maig.

En aquest sentit, Canals ha explicat que, en un futur, es podria plantejar treballar per alguna altra formació com a candidat independent o optar a un càrrec tècnic.

Josep Maria Canals

M'ho puc plantejar tot, però depén de quina formació. Entrar com a vocal no ho sé perquè encara no m'han sondejat. Si fos treballar professionalment, m'ho puc plantejar.


Canals considera que Valldoreix necessita un govern que treballi amb més 'seny' i que no es mogui per interessos polítics.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.