Imma Mayol defensa a Sant Cugat el vessant més proper i quotidià de la política


  • Comparteix:

La tercera tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona ha obert el cicle que ICV de Sant Cugat vol dedicar als problemes quotidians

La tercera tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona ha obert el cicle que ICV de Sant Cugat vol dedicar als problemes quotidians

La tercera tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona per ICV, Imma Mayol, aposta per una política vinculada a la vida quotidiana. L'ecosocialista critica que actualment la politica està massa lligada als grans esdeveniments, les grans infraestructures o als grans projectes. Així ho ha expresat durant la primera conferència del cicle de xerrades que la secció local d'ICV vol dedicar als problemes de la vida quotidiana.

Imma Mayol qüestiona la política actual i aposta per una ciutat sostenible que permeti satisfer les necessitats del dia a dia i les del futur. Mayol està en desacord amb la gestió pública de l'Ajuntament de Barcelona, ja que creu que ha canviat la ciutat comptal només de cara als grans esdeveniments, com ara les exposicions universals, els Jocs Olímpics o el recent Fòrum 2004 de les Cultures.

Així ho ha explicat durant una conferència organitzada per la secció local d'ICV que portava per títol 'La ciutat en minúscules'. Mayol explica el perquè d'aquest títol.

Imma Mayol

La ciutat en minúscules és una provocació,un questionament delalògica seguida per l'ajuntament de Barcelona que s'ha transformat a cop d'esdeveniment


Mayol creu en una ciutat sostenible que cogoverni amb la ciutadania a partir dels espais de participació ciutadana i considera que les transformacions socials s'han de fer des de les entitats dels barris i no només des de l'ajuntament.

Segons Mayol, la filosofia de la 'ciutat en minúscules' es pot aplicar a moltes altres ciutats, entre elles Sant Cugat.

Imma Mayol

A Sant Cugat probablement també es dona més importànciaals macroprojectes quenopas als ciutadans.La nostra filosofia és aplicable a moltes ciutats


La conferència 'La ciutat en minúscules' s'emmarca dins un cicle de xerrades que ICV de Sant Cugat vol dedicar als problemes de la vida quotidiana per tal d'allunyar-se de la gran política i acostar-se als petits temes de cada dia, com són l'habitatge o la mobilitat. La formació ecosocialista vol que les xerrades serveixin per aportar i no només per criticar, i s'allargaran fins a finals de mandat, el 2007.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.