Ciutadans pel Canvi dóna suport a les declaracions de Pasqual Maragall


  • Comparteix:

Ciutadans pel Canvi (CpC) de Sant Cugat dóna suport a les declaracions de l'expresident, Pasqual Maragall, sobre el nou Estatut. Tot i això, el representant de CpC a les llistes municipals del PSC, Àlvar Roda, considera que les paraules de Maragall no arriben en el millor moment.

En entrevistes a dos mitjans, Maragall va declarar que la redacció del nou Estatut havia estat 'tan complicada que no valia la pena'. L'expresident també va criticar el cap del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, de qui va dir sentir-se traït per haver apostat per José Montilla com a candidat del PSC a la Generalitat.

CpC de Sant Cugat ha donat suport a aquestes declaracions de Maragall. Tot i això, Roda ha assegurat que l'expressió d'aquestes idees no té cap repercussió en l'esfera política catalana.

Roda subratlla que les paraules de Maragall són encertades, però remarca que no era moment de fer-les.

Àlvar Roda

El moment no ha estat oportú per la proximitat de les eleccions municipals i per ser un tema molt personal. Tot i això, subscriuria el que va dir.


Roda ha destacat que CpC té ara un projecte polític vinculat a diferents grups d'esquerra, tal com reclamaven les bases de l'associació, i no només a una formació. Segons Roda, CpC pateix també un problema d'identificació després que Ciutadans-Partit de la Ciutadania els prengués el nom.

CpC és una associació política nascuda fa 8 anys per donar suport a la candidatura de Pasqual Maragall a les eleccions al Parlament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.