Els comuns, oberts a 'col·laborar' amb el nou govern d'esquerres


Temes relacionats

ERC-MES, el PSC i la CUP-PC, junts per construir el canvi a Sant Cugat (14/jun/19)


  • Comparteix:

El tripartit, amb Gutiérrez / Foto: Localpres

El tripartit, amb Gutiérrez / Foto: Localpres

Sant Cugat en Comú s'ha ofert a 'col·laborar' amb el govern d'esquerres format per ERC-MES, el PSC i la CUP-PC. Després que els resultats de les passades eleccions els deixessin fora de l'Ajuntament, els comuns estenen la mà al govern liderat per la republicana Mireia Ingla. El membre del Grup Motor de Sant Cugat en Comú Ramon Gutiérrez ha expressat que l'acord assolit per les esquerres coincideix 100% amb el programa de la formació. És en virtut d'això que el comú ha afirmat que estan 'disposats a col·laborar i a ajudar' en temes que millorin la vida dels santcugatencs.

En termes programàtics, advocaran per la municipalització de l'aigua, demanaran polítiques concretes per a l'emergència climàtica i també una forta inversió en habitatge. També continuaran treballaran amb els moviments socials.

Acompanyat per Aina Balada i Inés Luna, Gutiérrez s'ha felicitat pel fet que Sant Cugat tingui, finalment, un govern d'esquerres, tot i que els comuns no hi siguin. També es mostren contents perquè aquesta aliança hagi desbancat Junts de l'alcaldia. Sobre els aldarulls de dissabte al ple de constitució, l'exregidor ha expressat tristesa per l'actuació d'uns 'grups organitzats que volen prioritzar els eixos nacionals als municipals'.


Ramon Gutiérrez

Volem col·laborar amb el govern. El pacte coincideix amb el nostre programa. Volem posar-nos al servei del govern, d'aquesta nova experiència municipal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.