La primera entrevista a Mireia Ingla, en 10 frases


  • Comparteix:

La nova alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, ha concedit la seva primera entrevista a Cugat Mèdia, quatre dies després de prendre possessió del càrrec. El mitjà públic de la ciutat resumeix la conversa a partir dels titulars més destacats. L'entrevista ha anat a càrrec de la directora de Cugat Mèdia, Mònica Lablanca.

Les 10 frases més destacades de l'entrevista

- 'Els tres caps de llista vam veure que teníem una oportunitat de canvi la mateixa nit electoral. Llavors les negociacions van anar avançant. El projecte de ciutat era prioritari'.

- 'Em reuniré amb Raül Romeva i li explicaré la necessitat del pacte amb el PSC i la CUP-PC per tirar endavant un govern de ciutat'.

- 'Un grup reduït de persones van tenir una actitud lamentable al ple d'investidura. Estic convençuda que no tornarà a passar, s'han de respectar les majories democràtiques'.

- 'Ens hem fixat com a prioritat tancar el cartipàs abans de la Festa Major. Fins dissabte només vam parlar del programa'.

- 'L'habitatge és una prioritat i l'hem d'encarar des de la transversalitat. És de les primeres coses en què ens vam posar d'acord. Farem un pla de xoc des de l'àmbit social i urbanístic'.

- 'Ens hem posat d'acord en allò que estem d'acord. Amb la resta de coses que encara ens hi hem de posar i hem de tenir cartipàs responsables d'àrea'.

- 'Aquesta és una ciutat diversa i, per tant, necessitem un govern divers. Parlar de model és molt abstracte, volem governar per a les persones'.

- 'La transparència és una de les qüestions clau per a què ens poséssim d'acord. Ho visibilitzarem amb una tinença d'alcaldia de transparència i anticorrupció'.

- 'D'aquest ple, de 25 n'hi ha 18 regidors independentistes. No pretenem que el PSC es faci independentista i que ningú pensi que Esquerra i la CUP deixaran de ser-ho. Sant Cugat és una ciutat independentista'.

- 'Aquest govern i aquesta alcaldessa es comprometen a complir els acords del ple de l'Ajuntament'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.