L'Ajuntament tindrà una tinença d'alcaldia de transparència per 'posar fi a 32 anys de sospites'

L'alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, ha desgranat a l'entrevista de Cugat Mèdia algunes de les accions del proper govern


Temes relacionats

[Entrevista] Mireia Ingla: 'No perdrem el temps amb allò que no estem d'acord' (19/jun/19)

Primera visita de Mireia Ingla a Cugat Mèdia com a alcaldessa (19/jun/19)


  • Comparteix:

El cartipàs del proper govern de l'Ajuntament tindrà una tinença d'alcaldia de transparència i de lluita contra la corrupció. Així ho ha avançat l'alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, aquest dimecres a Cugat Mèdia en una entrevista on ha remarcat que volen posar a fi a que la ciutat 'surti en titulars d'escorcolls i sentències que han resolt que a Sant Cugat hi han hagut casos del 3%'. En aquest sentit, Ingla ha explicat que la qüestió de la transparència ha estat un dels punts clau perquè ERC-MES, el PSC i la CUP-PC arribessin a l'acord de govern.

L'alcaldessa, a més, ha insistit que 'l'honestad, el rigor i la tolerància zero amb la corrupció' són compromisos tant de govern com personals per posar fi a '32 anys de sospites i fets contrastats'.


Mireia Ingla

Aquest serà un govern transparent al servei de les persones. Volem posar fi a que Sant Cugat surti a titulars d'escorcolls i sentències.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.