Josep Romero assumeix la regidoria delegada de Mobilitat, que dependrà de l'àrea de Territori


  • Comparteix:

Romero manté les responsabilitats de Comerç, Consum, Indústria i Serveis

Romero manté les responsabilitats de Comerç, Consum, Indústria i Serveis

Josep Romero és el nou responsable de Mobilitat, una nova regidoria que depèn de l'àrea de Territori, que encapçala Mercè Conesa. Romero ha assegurat que continuarà amb la mateixa línia de treball iniciada per Conesa i es proposa finalitzar el pla de vianantització i definir un pla de mobilitat que incorpori les àrees de nou creixement de Vullpalleres i Can Matas.

Josep Romero assumirà, a partir d'ara, la nova regidoria de Mobilitat, que es crea com a regidoria delegada de la tinència d'alcaldia de Territori. Tot i això, Romero mantindrà la seva responsabilitat com a regidor de Comerç, Consum, Indústria i Serveis.

L'alcalde, Lluís Recoder, ha pres la decisió de reordenar d'aquesta manera el cartipàs municipal amb l'objectiu d'enfortir i donar més rellevància a les problemàtiques que es generen a la via pública. I és que els temes de mobilitat ocupen cada vegada més espai en l'agenda política local i per això aquest nomenament pretén reforçar l'àrea de Territori, que és qui té la responsabilitat màxima sobre aquest tema.

De moment, el nou responsable de mobilitat ja ha anunciat que un dels seus objectius serà definir un pla de mobilitat que tingui en compte les àrees de nou creixement com Vullpalleres i Can Matas. Escoltem Josep Romero.

Josep Romero

Treballar per un Pla de Mobilitat de la ciutat en general per concretar quines seran les futures entrades i sortides de la ciutat


Romero també ha apuntat que les places de pàrquing de la ciutat centren gran part de l'agenda de la regidoria de Mobilitat, especialment les de zona blava i les de càrrega i descàrrega.

Josep Romero

Intentarem ampliar el nombre de places d'aparcament de zona blava i les de càrrega i descàrrrega per tal d'agilitzar i regular l'aparcament a la ciutat.


D'altra banda, el nou regidor de Mobilitat també haurà d'assumir les darreres etapes del pla del centre i del pla de vianantització, amb la posada en marxa de les darreres fases del ple de pilones mòbils, entre d'altres actuacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.