El PSC creu que s'ha d'aplicar l'informe Thorson, però reitera que el projecte inicial de la plaça és erroni


  • Comparteix:

Els socialistes creuen que s'ha perdut l'oportunitat de crear una plaça totalment vianantitzada

Els socialistes creuen que s'ha perdut l'oportunitat de crear una plaça totalment vianantitzada

El PSC considera que l'informe elaborat per l'expert en mobilitat Ole Thorson és impecable, però reiteren que es basa en un projecte erroni de la plaça de l'estació. Els socialistes han reiterat que s'hauria d'haver fet un pas soterrat prou ampli com perquè hi circulessin els autobusos, i afegeixen que ara, i un cop executat l'actual projecte, no hi ha una altra opció que fer passar els autobusos pel mig de la plaça de l'estació.

El PSC de Sant Cugat creu que l'informe realitzat per Ole Thorson és tècnicament molt bo, però discrepen amb el resultat de la reforma urbanística de la plaça de l'estació. Des del partit socialista creuen que, tenint en compte que les obres de la Plaça Lluís Millet ja estan fetes, i que el dictamen de l'informe de Thorson és impecable, s'hauria de seguir el pla formulat per Thorson, ja que no veuen una altra solució.

El portaveu del PSC a Sant Cugat, Jordi Menéndez, creu que el projecte executat per l'Ajuntament significa la pèrdua de l'oportunitat de convertir la plaça Lluís Millet es un espai íntegrament vianantitzat. L'escoltem.

Jordi Menéndez

El projecte executat per l'ajuntament significa la pèrdua de l'oportunitat de convertir la plaça Lluís Millet en un espai íntegrament vianantitzat. Tal com s'executat i definit el projecte probablement no hi havia més remei que adoptar aquesta decisió. El problema està en el projecte.


D'aquesta manera, des del PSC es pregunten què hauria passat si s'haguessin fet les obres de remodelació com havien plantejat ells, és a dir, construint un vestíbul soterrani de l'estació més gran, amb un carril més ampli per tal que poguessin passar els autobusos.

Jordi Menéndez afegeix que la situació actual no té solució i que és inevitable que els autobusos passin per sobre la plaça. L'escoltem.

Jordi Menéndez

La situació no té solució i per tant és inevitable que els autobusos passin per sobre la plaça, per raons de funcionalitat del servei del transport urbà. Però tot això representa la pèrdua d'una oportunitat.


Des del PSC estan d'acord, per tant, amb Ole Thorson en que s'han d'adoptar mesures correctores per tal que es garanteixi la seguretat a la plaça de l'estació, i garantir la convivència entre el pas dels vianants, i el trànsit dels autobusos.

Tot i això, els socialistes donen suport a l'Associació de Veïns del Centre-Estació, que reclama que s'estudiin també altres alternatives al traçat de l'autobús que no passin per la plaça Lluís Millet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.