El PSC confia en l'estabilitat del pacte d'esquerres davant els debats nacionals

El partit fa un balanç positiu del curs i considera que el mandat municipal no es veurà afectat per qüestions alienes a Sant Cugat


  • Comparteix:

Els socialistes tanquen el curs amb molt bones sensacions / Foto: Cugat.cat

Els socialistes tanquen el curs amb molt bones sensacions / Foto: Cugat.cat

Un PSC confiat i esperançat no posa en dubte el pacte d'esquerres i el mandat municipal en front als debats que puguin tenir les cúpules dels respectius partits en clau nacional. Ho ha fet en l'acte de balanç del curs en què els membres del partit socialista han tret pit del creixement i els resultats obtinguts i han mostrat ambició pels reptes de futur a la ciutat. El cap de llista del PSC, Pere Soler, ha reivindicat la capacitat de pacte del partit i ha assegurat que la cintura socialista 'no és en benefici propi sinó en benefici de a qui han de prestar servei, és a dir, la ciutadania'.

Els socialistes Pere Soler, Elena Vila, José Gallardo, Vicenç San Francisco i Susana Casta s'han reunit a la seu del partit per fer balanç i recollir la trajectòria d'una temporada farcida de moviment. El PSC s'ha mostrat satisfet no només pels resultats obtinguts a les eleccions municipals, estatals i, en última instància, europees, sinó també pel creixement de la militància i el pes que ha guanyat la Joventut Socialista de Catalunya (JSC) a la ciutat. També han subratllat la importància de tenir representació a Valldoreix i han estès la mà per col·laborar amb el govern de l'EMD del territori.

Amb una mirada al passat però també amb els reptes de futur ben presents, el partit s'ha mostrat molt satisfet amb la campanya i els resultats de les passades eleccions del 26-M, que els han permès pactar i negociar per tenir presència a les tinències d'alcaldia que més els 'preocupen' i tenir la possibilitat de decidir. En aquest sentit, Soler ha destacat l'experiència que van aconseguir al formar part del govern en l'anterior mandat.

Tot plegat un acte per posar el punt i final al curs amb un missatge d'unitat municiapl davant la inestabilitat de la política nacional.


Pere Soler

Em sembla que en tot aquest procés el PSC ha demostrat que és el partit del pacte, del diàleg i del consens. No en benefici propi, en benefici de la ciutadania.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.