Carmela Fortuny, vicepresidenta segona de la Diputació de Barcelona


  • Comparteix:

Carmela Fortuny / Foto: Cugat Mèdia

Carmela Fortuny / Foto: Cugat Mèdia

La portaveu de Junts per Sant Cugat, Carmela Fortuny, serà la nova vicepresidenta segona de la Diputació. Jaume Collboni com a primer i Ferran Mascarell i Núria Parlon com a tercer i quarta completen la nòmina de vicepresidents de l'ens supramunicipal, que presideix l'alcaldessa de l'Hospitalet, Núria Marín. Tot plegat, fruit del pacte entre el PSC i Junts per Catalunya que va permetre, en segona votació, consolidar el pacte de govern en minoria.

Fortuny ha explicat a Cugat Mèdia que la presència de Junts per Catalunya al govern de la Diputació servirà per 'donar continuïtat' a les polítiques que s'han fet en els últims anys, sota la presidència de Mercè Conesa i Marc Castells, de CiU. Tot plegat, també, per mantenir la presència 'independentista' en el govern de la institució supramunicipal, encara que Fortuny ha admès que li hagués agradat un acord 'plenament independentista'.


Carmela Fortuny

La concreció d'aquest acord és la voluntat de Junts per Catalunya de donar continuitat a les polítiques socials i territorials que hem pogut desenvolupar durant tants i tants anys en una entitat tan important com la Diputació de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.