Ingla es compromet a 'regularitzar' la facturació de l'Ajuntament

L'alcaldessa assegura que estan treballant per eradicar qualsevol 'mala praxi' en aquest àmbit


  • Comparteix:

El nou govern de Sant Cugat s'ha compromès a acabar amb la 'mala praxi'

El nou govern de Sant Cugat s'ha compromès a acabar amb la 'mala praxi'

L'alcaldessa, Mireia Ingla, es compromet a acabar amb la 'mala praxi' en la facturació de l'Ajuntament. Després que els Mossos requerissin, a petició de Fiscalia, l'informe de l'interventor sobre la liquidació del pressupost 2018, Ingla ha assenyalat, en declaracions a l'ACN, que el seu compromís és 'regularitzar' aquest situació, centrada sobretot en factures 'que s'estaven pagant i que no tenien cobertura contractual', bé perquè havia caducat el contracte inicial o bé perquè 'directament no n'hi havia'. Ingla també s'ha compromès a fer arribar la informació als Mossos aquest mateix dimarts.

Amb tot, responsables municipals han assegurat que el document sobre la liquidació del pressupost 2018 conté diversos informes tècnics que acrediten que el preu del servei o subministrament realitzat s'havia ajustat al preu de mercat o, en el cas de serveis que havien excedit l'objecte del contracte, que els preus facturats es corresponien amb els preus inicialment contractats. Per aquest motiu, es va concloure que no s'observava cap perjudici econòmic per a aquesta administració.

Aquest dimarts, Ingla ha fet una piulada indicant que l'Ajuntament ja ha entregat tota la documentació als Mossos.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.