Sant Cugat tindrà un director d'àmbit de Mobilitat a partir del setembre

La decisió s'aprovarà al ple ordinari de setembre


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'un ple municipal / Autor: Localpres

Imatge d'arxiu d'un ple municipal / Autor: Localpres

Sant Cugat tindrà una nova àrea especialitzada en mobilitat. Així ho ha afirmat el tinent d'alcaldia de Presidència, Hisenda, Serveis Urbans, Mobilitat i Seguretat i alcalde accidental de la ciutat, Pere Soler, a Cugat Mèdia. Segons Soler, el primer ple municipal del curs 2019-2020 aprovarà la creació de la figura del director de l'àmbit de Mobilitat. Aquest serà el primer canvi que es farà a curt termini en aquest terreny perquè, com ha dit l'alcalde accidental, 'li hem de posar un esforç important perquè és un dels problemes que té la ciutat'.

Pere Soler ha explicat que la creació de l'àrea, que es dotarà de més contingut i d'una direcció, és un dels acords del pacte de govern d'ERC-MES, PSC i CUP-PC i que la seva tasca abastarà totes les qüestions en mobilitat a Sant Cugat. La principal, passar la gestió del transport urbà a l'Àrea Metropolitana de Barcelona. Després, també estarà al capdavant de la gestió de l'aparcament, la vianantitzacó, de les zones de càrrega i descàrrega i de la gestió de zones com la de l'Hipòdrom, entre moltes d'altres. D'aquesta manera, Soler ha assegurat que l'objectiu és donar-li a aquesta nova figura 'una importància cabdal' perquè pugui encarregar-se dels projectes ja existents i impulsar-ne de nous.


Pere Soler

Nosaltres li volem donar una importància cabdal i, per tant, crearem aquesta àrea i la dotarem de més contingut i d'una direcció. Que estigui específicament pel tema de la mobilitat i pugui impulsar nous projectes, com una estació central d'autobusos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.