L'ANC de Sant Cugat vol estendre l'èxit de la candidatura de la Cambra al Parlament

La llista estaria encapçalada per l'ens i hi quedarien exclosos partits i polítics


  • Comparteix:

Concentració de rebuig pel pacte d'ERC-MES i CUP-PC amb el PSC passat 16 de juliol / Foto: Cugat Mèdia

Concentració de rebuig pel pacte d'ERC-MES i CUP-PC amb el PSC passat 16 de juliol / Foto: Cugat Mèdia

L'ANC de Sant Cugat vol estendre l'èxit de la candidatura Eines de País, que va guanyar a la Cambra de Barcelona, al Parlament. Es tractaria d'una llista al marge de partits i polítics 'professionals', ha explicat a Cugat Mèdia el coordinador de l'ANC Sant Cugat, Xavier Palet. 'Davant la ignomínia dels pactes dels partits independentistes amb els nostres carcellers, poc es pot esperar a curt i mitjà termini', ha afirmat Palet. Amb aquesta candidatura, l'entitat vol assolir la majoria absoluta al Parlament de Catalunya.

La intenció és crear una candidatura oberta, transversal i liderada per l'ANC i que també repetiria amb el nom Eines de País, ja que, ha explicat el santcugatenc, es tracta d'una 'marca' que ja s'ha implantat. La proposta s'ha fet arribar l'assemblea comarcal i altres territorials així com la nacional però encara 'han de donar resposta', ha assegurat Xavier Palet.


Xavier Palet

Nosaltres hem proposat a l'Assemblea Nacional, liderar, com s'ha fet a la Cambra, una candidatura per a les pròximes eleccions al Parlament de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.