L'Ajuntament es reunirà amb botiguers a la tardor per perfilar un pla de xoc per salvar el comerç local


  • Comparteix:

El comerç local pateix pel canvi de model / Foto: Cugat Mèdia

El comerç local pateix pel canvi de model / Foto: Cugat Mèdia

L'Ajuntament prepara una reunió amb els comerciants de la ciutat, associacions i propietaris a títol individual per preparar un pla de xoc pel comerç de la ciutat. El govern assumeix la qualificació que n'ha fet diverses vegades l'associació Sant Cugat Comerç, que parla d'una situació 'crítica', i planteja aquesta trobada com una manera d'explorar possibles solucions que ajudin a alleujar el patiment d'un sector que fa anys que arrossega dificultats. Aquesta reunió es faria revitalitzant la Taula de Comerç.

'Volem establir una sèrie d'accions i presentar-les als comerciants perquè les validin', ha explicat en una entrevista a Cugat Mèdia la tinenta d'alcaldia de Comerç, Elena Vila, que ha admès que no existeix una 'fórmula màgica' per capgirar el problema. Això sí, més enllà d'aquestes mesures urgents per paliar la situació dels comerciants, Vila es compromet a elaborar un pla d'acció, 'a llarg termini', per posar unes bases sòlides que permetin assegurar el futur del comerç a Sant Cugat. Un sector que, per Vila, és especialment important per aquest govern i per això s'hi ha dedicat 'una tinència d'alcaldia específica'.


Elena Vila

No tenim les fórmules màgiques. Ningú les té, de fet en altres administracions s'està treballant moltíssim el tema. Però sí que tenim clar que això s'ha de treballar entre l'Ajuntament i tots els agents implicats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.