L'ofrena floral donarà el tret de sortida als actes de la Diada a Sant Cugat

A la tarda hi haurà una ballada de sardanes


  • Comparteix:

L'ofrena floral a Rafael de Casanova, principal activitat de la Diada a Sant Cugat / Foto: Localpres

L'ofrena floral a Rafael de Casanova, principal activitat de la Diada a Sant Cugat / Foto: Localpres

Sant Cugat viurà aquest dimecres la Diada Nacional de Catalunya amb les activitats tradicionals. La jornada arrencarà a les vuit del matí amb l'ofrena floral a la plaça de Rafael Casanova. Això durarà dues hores i hi passaran entitats i partits polítics. A les deu del matí serà el torn de l'ofrena institucional, que donarà pas a un cant conjunt de l'himne nacional, 'Els Segadors'.

Tot seguit, a un quart d'onze del matí prendrà la paraula l'alcaldessa, Mireia Ingla, que pronunciarà el discurs institucional.

Malgrat que a la tarda el gruix d'activitats de la Diada es traslladen a Barcelona, Sant Cugat encara acollirà propostes. A les vuit del vespre la Cobla Ciutat de Terrassa posarà la música per a la ballada de sardanes de l'Onze de Setembre.

Absències
La majoria de grups polítics de la ciutat participaran dels actes institucionals. No ho farà, com durant els anys anterior, Cs. La formació taronja, en una roda de premsa aquest dimecres, argumenta la seva absència en el fet que la Diada 'no uneix tots els catalans'. La regidora de Cs Munia Fernández-Jordán ha insistit en l'aposta de la seva formació de fer que Sant Jordi sigui la festa nacional de Catalunya.


Fernández-Jordan

Per a nosaltres no és una festa que uneixi tots els catalans. Som partidaris que Sant Jordi sigui la festa de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.